keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Stellan näyttelyt ja uusi pentu!


Kävimme Stellan kanssa 28.4.2013 Helsingin messukeskuksessa ryhmänäyttelyssä, josta valitettavasti tultiin kotiin vain pelkän H:n kanssa. Tuomarina oli Henrik Johansson, Ruotsi. Tulokseen vaikutti oikeastaan turkki, joka tuomarin mielestä (ja itsenikin kyllä..) on vielä aivan liian ohut näyttelykehiin. Voi voi tuota valkoisen kirousta.. Mutta, reissu oli mukava hyvässä seurassa ja Stella käyttäytyi uskomattoman hyvin! On se kyllä niin ihana vaan. 


Keskiviikkona vapunpäivänä 1.5.2013 meille kotiutui 11vk vanha Severi, oikealta nimeltään Jutajaisen Pan. Severi tulee Siriuksen kaveriksi Stellan lähdettyä. Kokoa pennulla on nyt jo Siriuksen verran, eli tästä kaverista tulee isovillakoira ;).
Ensimmäinen yö uudessa kodissa meni loistavasti, mamma nukkui sohvalla 22-04.30 välillä heräillen ja Severi nukkui pedissä sohvan vieressä hienosti koko yön, liikkumatta pedistään pois ollenkaan :) Ja aamullakin pissat tehtiin ulos. Luulen, että tämän pennun kanssa mitään sanomalehtiä tulla käyttämäänkään... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti