lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tokoilua ja agilitya


Taas on kirjoittaminen vähän jäänyt, mutta tässä meidän kuulumisia: Siriuksen kanssa ollaan agilitytreeneissä käyty 2-3 krt/vko. Pääosin Kallen treenejä, mutta 4 kerran kurssi kävi Riikkakin kokeilemassa taas. 
Stella on kasvanut huimasti ja huomattavasti rauhoittunut kun ikää jo tullut melkein se vuosi. Stellan kanssa kävimme toko-kurssilla (4krt), jonka aikana puudeli innosti tokoiluun ja hämmensi nopealla oppimisellaan. Stella taitaa jo suhteellisen hyvin sivulle, seuraa, seuraamisesta maahan ja paikallaanolon :). 

Olemme tulleet nyt kuitenkin siihen tulokseen, että Stellan on parempi muuttaa maalle äitini Hugo-keskariuroksen kaveriksi. Stella viihtyy maalla niin hyvin.. Nytkin oli viikon taas siellä hoidossa ja kun menimme sitä hakemaan ennen lauantain tokotreenejä, huomasimme molemmat Kallen kanssa kuinka Stella on kotiutunut sinne hyvin. Stellan muutto sai alkunsa, kun äitini halusi toista koiraa jo ihan sen vuoksi, että Hugo sairastaa anoreksiaa (kyllä, tämän diagnoosin koirakin voi näköjään saada..), eikä siis suostu syömään hyvin, jos ei ole kaveria. Stellan ollessa heillä Hugo kun syö kaiken mitä eteen laitetaan... Meillä ensimmäiset syyt Stellasta luopumiseen ovat kuitenkin se, että se viihtyy maalla niin hyvin. Myös se, että Stellalla todettiin jo 9kk iässä 1/1 polvet, eikä näin ollen agilitytreenausta pysty kunnolla aloittamaan (tai omistaja ei siis kunnolla uskalla...) niin päädyimme siihen, että meille uusi koira ja Stella maalle, jossa se oikeasti viihtyy ja jossa siitä pidetään hyvää huolta. Muualle en pikkuista antaisi mistään hinnasta, niin ihana Stella kuitenkin on :) Käymme nyt kuitenkin Stellan kanssa ainakin kolmissa, jossei enemmänkin, näyttelyssä kevään ja kesän aikana. Nyt olen sen ilmoittanut ryhmikseen Helsinkiin 28.4, KV_näyttelyyn Helsinkiin 12.4, ja villakoirien erikoisnäyttelyyn 16.6.2013. Toivotaan, että tyttö pärjää :) 

Sirius agiradalla:

Stellan tokoharjoituksia ("katso")

Kalle kertoi yhtenä päivänä, kuinka Riikan poissaollessa ihmetteli, mihin Sirius oli mennyt... Noo, Sirius löytyi makuuhuoneesta tuijottamasta ikkunaan... taisi olla mammaa vähän ikävä, kun odotti koska tulen kotiin.. :´) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti